• HAKKIMIZDA
  • BİRİMLER
  • İLETİŞİM
  • Ara
ERKAM "Tıbbi Cihaz Test, Kontrol ve Kalibrasyon Uzmanı Eğitim Merkezi" olarak kabul edilmiştir.

Üniversitemiz Rektörlüğü ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan protokol çerçevesinde Erciyes Üniversitesi Klinik Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Sağlık Bakanlığı tarafından Tıbbi Cihaz Test, Kontrol ve Kalibrasyon Uzmanı Eğitim Merkezi olarak kabul edilmiştir.

Üniversitemiz Rektörlüğü ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan protokol çerçevesinde Erciyes Üniversitesi Klinik Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Sağlık Bakanlığı tarafından 04.02.2014 tarihli ve 28903 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Sağlık Bakanlığı Sertifikalı Eğitim Yönetmeliği” ile Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından 25 Haziran 2015 tarih ve 29397 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan “ Tıbbi Cihazların Test, Kontrol Ve Kalibrasyonu Hakkında Yönetmelik” ve bu yönetmelik hükümlerinin uygulanmasına yönelik olarak 23.01.2017 tarih E.226 sayılı Makam oluru ile yayınlanan “Tıbbi Cihazların Test, Kontrol Ve Kalibrasyonu Hakkında Yönetmelik Hükümlerinin Uygulanmasına İlişkin Kılavuz”  gereklerine uygun olarak Tıbbi Cihaz Test, Kontrol ve Kalibrasyon Uzmanı Eğitim Merkezi olarak kabul edilmiştir.

Bu çerçevede ilk grup eğitimler 18 Mayıs 2018 tarihinde başlayacak olup kayıtla ilgili müracaatlar https://www.tse.org.tr/Icerik/DuyuruDetay?DuyuruID=5618 linkinden yapılabilecektir. Eğitim tarihleri aşağıda verilmiştir. Teorik dersler ERUZEM üzerinde uzaktan eğitimle, uygulamalı eğitimler ise ERKAM laboratuvarlarında yapılacaktır.

Tıbbi Cihazların Test, Kontrol ve Kalibrasyonu Sertifikalı Eğitim Programı Tarihleri

NOT :

1- Uzaktan Eğitim programına katılan adaylar için dersler program için belirtilen tarihten 3 gün önce görüntülenmeye başlanacak ve sınav bitiminde kapatılacaktır.

2- Uzaktan Eğitim programına katılacak adaylar Erciyes Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sistemi kullanım kılavuzunu http://eruzem.erciyes.edu.tr/tr/lnk/11/tse-yetki-guruplari-girisi  web adresinden temin edebilirler.

Adres : Köşk Mahallesi, Dede Efendi Sokağı 38030 Melikgazi / KAYSERİ
Faks : 0352 437 93 45
Öğrenci İşleri : 0352 437 93 45
E-Posta : erkamerciyes.edu.tr