• HAKKIMIZDA
  • BİRİMLER
  • İLETİŞİM
  • Ara
Emekliye Ayrılan Birimimiz Personeli Mustafa Ertaş için Emeklilik Töreni Düzenlendi

Erciyes Üniversitesi Hastaneleri Teknik Bakım Biriminde de uzun yıllar hizmet veren Mustafa Ertaş, hizmet süresinin son yıllarında Birimimiz "Klinik Mühendisliği Araştırma ve Uygulama Merkezi"nde görev aldı.

Törende, Birim Müdürümüz Sayın Prof. Dr. Kenan Danışman kendisine "Göreviniz süresince göstermiş olduğunuz özverili gayretleriniz ve katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşantınızda başarılı ve sağlıklı bir emeklilik hayatı dilerim." sözleriyle plaketini takdim etti. Tören, teşekkür ve hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Adres : Erciyes Üniversitesi Hasçelik Klinik Mühendisliği Araştırma ve Uygulama Merkezi 38039 KAYSERİ
Öğrenci İşleri : 0352 437 93 45
E-Posta : erkamerciyes.edu.tr
Copyright © / Tasarım & Programlama: Erciyes Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Web Grubu